ladda ner online Kinesiska turister - vad vill de ha? : Fakta, tips och lyckade exempel pdf

ladda ner online Kinesiska turister - vad vill de ha? : Fakta, tips och lyckade exempel pdf

Kinesiska turister - vad vill de ha? : Fakta, tips och lyckade exempel

  • Siffra: 833290677620524
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.9/5 (Votes: 4220)
  • Paperback : 150 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Världens företag, länder, regioner och orter har aldrig tidigare stått inför en så stor affärsmöjlighet som man har så lite kunskap om hur man ska hantera. Många entreprenörer har, mer eller mindre på allvar, drömt om att kunna sälja bara en enda produkt till varje kines. Den drömmen blir nu snabbt en möjlighet för många hotell, restauranger, butiker och attraktioner tack vare kinesiska resenärer som sedan 2012 är världens största turistgrupp. Tyvärr är att kunskapen om de kinesiska turisternas behov katastrofalt låg. Vad de vill äta, göra, köpa eller hur de vill bo och vilka platser de vill besöka, skiljer sig radikalt från andra turisters behov. I den här boken förklarar vi vad som är annorlunda och varför. I slutet av varje kapitel ger vi tips på hur man enkelt kan anpassa sina erbjudanden för att ge kinesiska turister det de vill ha. Vi ger även en hel del exempel på vad andra gör för att locka dem till sig, för det är naturligtvis många som redan satsar stora pengar på detta. Slaget om de kinesiska turisterna har alltså börjat, men lika viktig ammunition som pengar för att vinna slaget, är kunskap. Vad vet du om deras behov?
INGEMAR FREDRIKSSON har gedigen erfarenhet inom management, affärsutveckling och marknadsföring. Han har tidigare skrivit flera böcker, bland annat om lönsamhetsutveckling. Modellen från denna bok används av flera internationella konsultföretag samt i undervisningen på affärsskolor.

LU WEN har en examen i ekonomi från Fudan-universitetet i Shanghai och ett förflutet inom finansvärlden. Tillsammans har de en såväl akademisk som jordnära kunskap och erfarenhet av mötet mellan öst och väst samt hur detta kan användas inom affärsutveckling.

Relaterade böcker