uppkopplad Das Dach 2 Digitalt klasspaket (Digital produkt) pdf

uppkopplad Das Dach 2 Digitalt klasspaket (Digital produkt) pdf

Das Dach 2 Digitalt klasspaket (Digital produkt)

  • Siffra: 974228169378546
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 5.0/5 (Votes: 4807)
  • Paperback : 188 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

elevBOKEN 
Das Dach 2 elevbok innehåller en stor variation av texter - dialoger för dramatiseringar, berättelser, sakprosa, texter för återberättande, texter för läsförståelse med marginalglosor, dikter, sånger, autentiska skyltar, instruktioner m.m. Boken innehåller även informationsrutor med realia och samlingar av nyttiga fraser i Bra att kunna-rutor. I slutet av boken finns samlad information om de tysktalande länderna och ett avsnitt om jul- och påskfirandet. I boken finns roliga teckningar och många fotografier, tydliga kartor, illustrerad minigrammatik. Tvåspaltiga styckeordlistor med markerade glosor och genusfärger ingår också.

Das Dach 2 - Digitalt elevpaket säljs som klasslicens (upp till 30 användare) och är giltig ett år från aktiveringsdatum.

DIGITAL DEL 
Bokens digitala del erbjuder kvalificerade möjligheter för eleven att arbeta hemma med sådant som bara måste nötas in - glosor, uttal, textförståelse m.m. Alla aktiva texter är inlästa av professionella skådespelare. Ljudet kan spelas upp med textföljning i den digitala delen.  Glosorna som hör till dessa texter kan sedan övas (med uttal) i fyra enkla steg. 

Eleven kan i sin mobiltelefon välja mellan att lyssna på boken eller att träna sina färdigheter genom övningar. Detta gör det också möjligt för eleven att påbörja sitt lärande i en enhet - exempelvis i datorn - för att sedan snabbt hitta tillbaka till där man var via en surfplatta eller mobiltelefon. 

ÖVNINGSBOK 
...

Relaterade böcker