ladda ner online Boken om KIM - systemisk organisationsutveckling med KIM modellen som grund pdf, epub

ladda ner online Boken om KIM - systemisk organisationsutveckling med KIM modellen som grund pdf, epub

Boken om KIM - systemisk organisationsutveckling med KIM modellen som grund

  • Siffra: 976816937800206
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.4/5 (Votes: 4589)
  • Paperback : 181 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Praktisk och rolig bok om utveckling
av verksamheter och grupper.

Författarna till storsäljande Mentorskapsboken har kommit ut men en ny intressant och praktiskt användbar bok om hur man som ledare kan utveckla grupper och verksamheter på ett lättsamt och underhållande sätt. Den heter "Boken om KIM - om systemisk organisationsutveckling med KIM-modellen som grund".

Boken beskriver en kreativ och annorlunda svensk metod som med fantasi och kritor lockar fram lust och skratt och bidrar till att förbättra samspelet på arbetsplatsen. Arbetssättet kan användas i alla branscher och på alla systemnivåer.

Boken vänder sig framförallt till personer som leder förändringsprocesser i arbetslivet. Men också kommunikatörer, utbildare, forskare och andra intresserade av förändringsvindar kan ha glädje av boken.

Boken läses från två håll så att man får vända och vrida på perspektiven precis som man får göra i arbetslivet. Från ena hållet en praktisk beskrivning av KIM-metoden och från det andra hållet teori, filosofi och det språkliga uttryck som metoden grundar sig på och använder sig av.

Boken är lättillgänglig och inspirerande med fakta varvat med tänkvärda citat, exempel, kommentarer, intervjuer och mängder med illustrationer.

Relaterade böcker