Kärlek bortom döden pdf, epub ebook

 Kärlek bortom döden pdf, epub ebook

Kärlek bortom döden

  • Siffra: 19368448769222
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.5/5 (Votes: 3179)
  • Paperback : 146 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Som så ofta kom Mikaels ord från min vänstra sida och lades i min mun. Jag hade frågat honom hur han har det där han är nu. "Alla skal är borta. Jag är fri. Kärleken är det allra viktigaste, att vi kan förenas så här i kärlek och att vi kan påverka med det. Vill tacka dig för att du kan härbärgera vår förening i din fysiska kropp. Det är ovanligt, men vi är flera par numera. Se till att vara obunden så att vi kan flyga tillsammans. Du är så ordentlig i att avsluta allt gammalt. Det är bra, vi ska göra så. När allt är klart blir vi ännu friare. Du ska omge dig med personer som förstår oss, så att du får skydd i det yttre. Vi är ju tillsammans i det inre. Våra ljuskroppar är sammantvinnade för alltid. Älskar dig lilla duva! Så skulle jag aldrig ha sagt på jorden, men nu gör jag det. Njut av din dag hemma. Skönt med ett par lugna dagar. Vi behöver det!"

Mikael och Barbro Curman levde och verkade tillsammans under mer än trettio år i sitt gemensamma företag Curmans Gestalt AB. Som gestaltterapeuter arbetade de med individer, grupper och par. De betonade det personliga mötet som avgörande för att växa och mogna som människa. Detta autentiska arbetssätt fick särskild betydelse i samband med parterapi, eftersom de var ett par både privat och som terapeuter. Mikael lämnade jordelivet i mars 2012 efter att i många år ha levt och verkat trots sin lungcancer. Han har förmedlat sina tankar om livet i boken Äntligen mogen (2011), som på engelska fått titeln Time please (2012).

Barbro Curman, leg. psykolog, var medgrundare och under många år i ledningen för Gestalt Akademin, Perlan Dialog och Ledarskap samt Seven Change Facilitators. Hon verkar idag som organisations-konsult, gestaltterapeut samt författare. Barbro har gett ut böckerna Tillitens Makt (2008) och Head in Heaven (2011).

Relaterade böcker