uppkopplad Svartån pdf ebook

uppkopplad Svartån pdf ebook

Svartån

  • Siffra: 564695430614122
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.3/5 (Votes: 3032)
  • Paperback : 171 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Det bästa sättet att öva medveten närvaro är ofta det spontana sättet. Jag har genom åren fått erfara att det nns en djupare mening med trassel på skelinan. En stunds "knutupplösnings meditation" skulle jag vilja kalla det när jag får stilla mig en stund i tystnad och koncentration. En gång när jag satt en lång stund på en sten vid Svartån för att reda ut ett trassel på ske-linan, kom en älgko med kalv. Lugnt steg skogens drottning ner i vattnet och åt av näckrosorna medan kalven bara iakttog henne. Älgkon doppade hela huvudet under vattnet och drog upp växterna med rötter och allt. Kalven var nog för liten för sådan "svårfångad" mat men det viktigaste kan man lära sig av att bara se på hur mamma gör.

Nu ser jag fram mot nästa trassel på linan, vad kommer naturen att bjuda på då? Den här boken är full av exempel på medveten närvaro och jag hoppas att du som läser, har ro att närvara, reektera och leva med i berättelserna.

Relaterade böcker