Ekorrar Lar Dig Alfabetet epub pdf

 Ekorrar Lar Dig Alfabetet epub pdf

Ekorrar Lar Dig Alfabetet

  • Siffra: 153559977904063
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.1/5 (Votes: 1183)
  • Paperback : 172 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Alfabetets larande genom foton av ekorrar och foremal av Geert Weggen. Nar jag publicerade min e-bok "Squirrels with black humor", Kontaktade jag min van Catherine Pagano. Vi diskuterade mitt nasta projekt, en barnbok med ekorre bilder som lara barn bokstaver. Catherine var sa entusiastisk over denna ide och vi borjade omedelbart brainstorming. Tack for all din hjalp Catherine! Forvanansvart hade jag de flesta av bilderna redan fardiga for engelska boken. Svenska boken skapade manga problem. Manga ord var olika, dar fanns flera bokstaver och somliga bokstaver har man nastan ingen ord for.

Relaterade böcker