ladda ner Att motbevisa vetenskapen pdf

ladda ner Att motbevisa vetenskapen pdf

Att motbevisa vetenskapen

  • Siffra: 58748779225711
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.6/5 (Votes: 2318)
  • Paperback : 164 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Under tidigare århundraden var det religionen som motiverade att CP-skadade passade bäst i stallet, bland djuren. Nu, 2017, användas veten-skapen som bevis för att CP-skadade barn mår bäst av att bindas fast, istället för att utvecklas. Det är fasansfulla fakta om en vilsekommen sjukvårsorganiation som framkommer i denna bok.
Men samtidigt genomsyras denna välskrivna och spännade verklighetsthriller, av en stark tro på ett meningsfullt liv för de mest skadade. Gång på gång bevisar de funktionshindrade med egna berättelser, att vetens-
kapen har fel. Skillnaden mellan de vetenskapliga beläggen och patienternas egenupplevda upplevelser är mycket stor? Varför är det så?
CP-upproret, Att motbevisa vetenskapen granskar övertron på den vetenskapliga evidenbaseringen och visar till och med att de vetenskapliga mätmetoderna motbevisar sig själva.

I denna del av Lars Mullbacks thrillerartade dokumentärsvit utreder han orsakerna historiskt, politiskt och vetenskapligt och ser en bättre framtid.

CP-upproret, Att motbevisa vetenskapen visar hur CP-skadade fortfarande ställs utanför samhället.
Denna historiska genomgång kompletteras av att 80 personer har skrivit egna berättelser i denna bokserie. 36 av dem presenteras i del 3.

Lars Mullback, författare och film-regissör, flerfaldigt prisbelönt, bland annat: Intelligenspriset (Bonniers) och Europas bästa TV-dokumentär i Berlin.
Men mest känd är Mullback för sin kamp för att förändra synen på och behandlingen av neurologiskt funk tionshindrade.
Mullback dessutom har 3 univer sitetstitlar och 2 akademiska heders-
utmärkelser. Det ger ytterligare tyngd åt de uppseendeveckande fakta, som han presenterar i den tredje delen av CP-upproret.

Relaterade böcker