Vi möts igen pdf epub

 Vi möts igen pdf epub

Vi möts igen

  • Siffra: 92466930997335
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.0/5 (Votes: 3458)
  • Paperback : 127 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

När datageniet Sam möter sitt livs kärlek, Meredith, på dejtingföretaget där de båda jobbar, slår det gnistor. Livet leker tills Sam får sparken och Merediths älskade mormor dör. För att muntra upp sin flickvän skapar Sam ett dataprogram som skickar mejl från hennes mormor. Kusligt? Ja. Övernaturligt? Nej våra personligheter finns ju sparade i mejl, videofilmer och sociala medier.

Paret inser snart att de sitter på århundradets affärsidé och startar företag ihop. Kunderna strömmar till för att få kontakt med sina nära och kära. Men på varje person som vill ta farväl går det tio som inte kan släppa taget. Att tala med de döda visar sig vara mer komplicerat än någon hade kunnat ana, och en dag ställs Meredith och Sam inför en tragedi som får allt att rasa samman.

Vi möts igen är en gripande, smart och oförglömlig kärleksroman som utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt och vad en desperat människa står ut med. En dag möter The social network över en latte i Seattle och det är bara början.

"Jag älskar den här boken från början till slut. Det känns som precis den bok jag så länge har velat lyssna till. Så många tankar kring livet, kärleken, döden, sorgen och saknaden Det är spännande och det är kul!"
Litteraturmagazinet

"Frankels clever and well-considered second novel extends the reach of technology just beyond our fingertips, where it feels possible."
New York Times

"Denna bok bär jag med mig för alltid."
Ulrika Larsson, Bokia Halmstad

"En fin kärlekshistoria är det, men också tänkvärt om hur mycket vi berättar om oss själva genom alla elektroniska spår vi lämnar överallt, om allt som är möjligt tekniskt också är försvarbart och om varför man ibland bara måste släppa taget."
Evas bokvärld

Relaterade böcker